Kiegészítők

1–15 termék, összesen 16 db

A bútorok egy otthon nélkülözhetetlen részét képezik, hiszen számos funkciót látnak el, és segítenek rendezetten tartani az otthonunkat. Azonban vannak olyan esetek, amikor a bútorok nem nyújtanak teljes körű funkcionalitást, és ilyenkor jönnek jól a kiegészítők. Például, egy öltözőszekrénynek általában van elég polca és akasztója, hogy az összes ruhánkat tároljuk, de ha mégis több helyre van szükségünk, akkor egy plusz polc segíthet. Ezáltal nem csak rendszerezettebbé válik a ruháink tárolása, de még több helyünk is van.

A pelenkázó rátét egy másik hasznos kiegészítő, amely segíti az anyákat a babájuk ápolásában. A pelenkázó asztalra helyezhető, és biztosítja a kényelmes és biztonságos pelenkázást a babának. A fogas pedig praktikus megoldás az otthonunkban, hogy a ruháinkat rendben tartsuk, és ne hagyjuk szanaszét azokat a szobában.
Egy tükör pedig nem csak a napi sminkeléshez és frizurakészítéshez elengedhetetlen, de az otthon díszítésében is nagy szerepe van. Egy szép és jól elhelyezett tükör fokozza az otthonunk dekorációját, és egy praktikus megoldás a folyosókban vagy a fürdőszobában.
Végül, egy gyerekágy korlát olyan kiegészítő, amely biztosítja a baba biztonságát, és megakadályozza, hogy a kisbaba kiessen az ágyból. Ez a kiegészítő nem csak hasznos, de szükséges is, ha szeretnénk biztosítani a baba biztonságát az éjszakai alvás során.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba