Komódok

1–15 termék, összesen 122 db

A jó ifjúsági komód kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a fiatalok igényeit és a szobájuk stílusát is. A komód kialakítása és mérete a szoba méretéhez igazodjon. Fontos, hogy a komód anyaga strapabíró legyen, és biztosítson elegendő tárolókapacitást. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk és a könnyen kihúzható fiókok megkönnyítik a használatát. A több színben és mintázatban elérhető komódok lehetővé teszik, hogy a fiatalok kiválaszthassák a nekik tetsző darabot, amely illeszkedik a szobájuk stílusához. A komód mellett érdemes figyelembe venni a szobába illeszkedő egyéb bútorokat is, és ha lehetőség van rá, válasszunk azokkal harmonizáló komódot.

Az Anikó komód egy 110 cm magas és 165 cm széles bútordarab, amely klasszikus vonalakat követő ívelt kialakítással rendelkezik. Skandináv borovi fenyőből készült, összeszerelést nem igényel. Két fix polccal rendelkezik belül és a nyitott részén is, valamint belső mélysége 37 cm. Peremes kivitelben érhető el, de perem nélküli változata is rendelhető.

Az Atlanta 4 fiókos komód egy praktikus és stílusos bútordarab az otthoni szobákba. Az összeszerelt kivitel és a vastag bútorlap biztosítja a tartósságot és a stabil felépítést. A kombinált santana és canterbury/santana dizájn pedig modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a komódnak.

A Vanessa komód letisztult stílusa és skandináv borovi fenyő alapanyaga miatt ajánlott azoknak, akik a minimalista designot preferálják. A 2 ajtó és 5 fiók biztosít elegendő tárolóteret, míg a 2 fix polc a praktikus tárolás érdekében szolgál. A komód összeszerelt állapotban érkezik, így azonnal használatba vehető.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba