Gyerekszoba bútor

1–15 termék, összesen 718 db

A gyerekszoba bútorai sok szempontból eltérnek a többi helyiség bútoraitól. Fontos szempont, hogy a bútorok biztonságosak legyenek, mivel a gyermekek sokat mozognak és játszanak a szobájukban. A bútoroknak strapabírónak és könnyen tisztán tarthatónak kell lenniük. A gyerekszoba bútorok közé tartozik a gyerekágy, amelynek lehetőleg állítható magasságú alja legyen, hogy az különböző életkorokhoz és fejlődési szakaszokhoz igazodhasson. Az ágyat általában kiegészíti az ágyrács, amely megakadályozza, hogy a kisgyermek kiesjen az ágyból. A gyerekágyakhoz gyakran tartoznak egyéb kiegészítők, például a szivacsos matrac, a párnák és az ágyneműk.

A gyerekszoba fontos eleme a játékos elemekkel díszített polc, amelyen a kicsik számára fontos játékok, könyvek, rajzok és egyéb kincsek helyezhetők el. Az éjjeliszekrények is fontosak, hogy a gyermek könnyen hozzájuk férjen és olyan dolgokat helyezhessenek el, amelyek éjszaka szükség lehetnek rájuk.
A gyerek íróasztal is nagyon fontos bútordarab a gyerekszobában, amelyen a gyerek kényelmesen tud tanulni és dolgozni. Az íróasztal fontos eleme a kényelmes szék is, amelynek magassága állítható legyen a gyermek méreteihez.
A ruhákat és játékokat tároló szekrény is fontos bútoreleme a gyerekszobának. Fontos, hogy a szekrény polcainak magassága állítható legyen, így a gyermeknek könnyen hozzáférhetőek legyenek a dolgai.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba