Éjjeliszekrények

1–15 termék, összesen 48 db

Az éjjeliszekrény az ágy mellé helyezve nemcsak praktikus, de a szoba hangulatát is feldobja. Webáruházunk kínálatában számos stílusú és méretű éjjeliszekrény található, amelyek mindegyike kiváló minőségű anyagokból készült és modern, ifjúsági szobába is tökéletesen illeszkedik. Választhat különféle színű és kialakítású darabok közül, amelyekkel egyszerűen és kedvező áron rendezheti be az ifjúsági szoba praktikus részleteit. A fiókos vagy polcos változatokban elérhető éjjeliszekrények az ágy mellé állítva kényelmes tárolást biztosítanak azoknak, akik szeretnek mindent kéznél tartani éjszaka is.

A Cordoba 2 fiókos éjjeliszekrény kompakt méretével és egyszerű, de modern dizájnjával tökéletes kiegészítője lehet az ifjúsági szobának. A bútorlap vastagsága 18 mm, az élzárás pedig 0,5 mm ABS, ami biztosítja a tartósságot és a stabilitást. Összeszerelt kivitelének köszönhetően azonnal használatba vehető. A hátlemeze 3 mm HDF, amely tovább növeli a bútor tartósságát.

A Firenze kis éjjeliszekrény tökéletes választás azoknak, akik egy letisztult, mégis elegáns bútordarabot keresnek az éjjeli szekrényük mellé. Az összeszerelt bútorlapból készült szekrény ABS élzárással és 3 mm vastag HDF hátlemezzel rendelkezik, ami biztosítja a tartósságát. A 18 mm vastag bútorlapnak köszönhetően a szekrény masszívnak és strapabírónak tűnik, és könnyen harmonizál az ifjúsági szobák különböző stílusaival.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba