Gardróbszekrények

1–15 termék, összesen 66 db

Az ifjúsági szoba berendezésekor a gardrób az egyik legfontosabb elem. Ahhoz, hogy megfelelően kiválasszuk a gardróbot, figyelembe kell vennünk a következő szempontokat:

– Méret: Mérjük le a helyet, ahol a gardrób elhelyezkedik, és válasszunk olyan méretű szekrényt, amely elfér a rendelkezésre álló területen. Az ifjúsági szobában általában kisebb gardróbszekrények szükségesek, mint a felnőtteknek szántak.

– Funkcionalitás: A gardrób funkcionális kell, hogy legyen. Gondoljunk az általa tárolni kívánt dolgokra, és olyan szekrényt válasszunk, amely megfelelő mennyiségű polccal, akasztórúddal és fiókokkal rendelkezik.

– Anyag: Az ifjúsági gardrób anyaga szintén fontos szempont. Fontos, hogy strapabíró és könnyen tisztítható legyen. A legnépszerűbb anyagok közé tartozik a laminált faforgácslap, a műanyag és a fém.

– Design: Az ifjúsági gardrób kiválasztásakor fontos a design is. Válasszunk olyan gardróbot, amely illeszkedik az ifjúsági szoba stílusához és a gyermek egyéniségéhez.

– További funkciók: Néhány gardrób további funkciókkal is rendelkezik, például LED-világítással, kihúzható részekkel, kosarakkal vagy alsó/felső magasítókkal. Gondoljuk át, hogy melyik funkciókra van szükségünk, és ezek alapján válasszunk gardróbot.

A jó gardróbszekrény ifjúsági szobába számos fontos tulajdonsággal rendelkezik. Először is, fontos, hogy strapabíró anyagokból készüljön, hogy hosszú élettartama legyen. A Bangkok tolóajtós gardrób például 18 mm laminált forgácslapból készül, amely nagy szilárdságot biztosít. Emellett a szekrénynek sok helyet kell biztosítania a tároláshoz, polcokkal és fiókokkal, hogy az ifjúsági ruháknak és kiegészítőknek könnyen el lehessen helyezni. A Bangkok gardróbban található polctartó furatok és fém polctartók segítenek ebben. Az állítható lábak segítségével könnyen beállítható a megfelelő magasság, és az alsó fiókos és felső magasító kiegészítőkkel pedig még több tárolóhelyet kaphatunk. A gardróbszekrény további fontos tulajdonsága az ABS élzárás, amely biztosítja a károsodások elleni védelmet, valamint a fém fiókcsúszka, amely garantálja a sima és könnyű használatot. Összességében, a Bangkok gardrób olyan szekrény, amely elegáns kialakításával és funkcionalitásával tökéletesen illeszkedik az ifjúsági szobák igényeihez.

A BOND tolóajtós magasfényű gardróbszekrény 18 mm vastag laminált forgácslapból készült, és süllyesztett fejű forgácslap csavarokkal lett összeállítva. A polcok furatai és fém polctartói lehetővé teszik a rugalmas polcrendszerezést, és a gardrób alsó és felső részéhez kérhető magasító is növeli a tárolóhelyet. A fém fiókcsúszka és az állítható lábak növelik a gardrób tartósságát és funkcionalitását.

Nálunk számos gardróbszekrény közül válogathat, különböző méretekben és kiegészítőkkel. Rendelheted a 239 cm vagy a 318 cm gardróbot, mellyel fiókkonténer, tükör, és nagy polcok (fehér) is elérhetőek. További opcionális kiegészítők között található a fiókos magasító, magasító bútorlap, RGB LED és fózolt tükör is. Válasszon széles kínálatunkból, és alakítsa ki a tökéletes gardróbszekrényt az ifjúsági szobába!

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba