Polcos szekrények

1–15 termék, összesen 80 db

Az előszobai polcos szekrények remek tárolási megoldást nyújtanak az előszobában, hiszen a polcokon elhelyezhetők a cipők, táskák és egyéb apróbb kiegészítők. A polcok lehetnek nyitottak vagy zárt ajtókkal ellátottak, attól függően, hogy mennyire szeretnénk elrejteni a tárolt dolgokat. Az előszobai polcos szekrények általában keskenyebb méretűek, így tökéletesen beilleszthetők az előszobába anélkül, hogy helyet foglalnának a szűk térben. Az előszobai polcos szekrények készülhetnek fa, műanyag vagy fém alapanyagokból, és rendelkezhetnek további kiegészítőkkel, mint például tükör vagy akasztó.

A Mozaik D1 polcos szekrény egy stílusos és praktikus megoldás az előszoba vagy bármely más helyiség tárolási igényeire. A bükk színválasztékában elérhető polcos szekrény 1846 mm magas, 437 mm széles és 385 mm mély. A szekrény magas belső polcai számos tárgy számára nyújtanak elég helyet, amelyek így rendezetten tárolhatóak. A Mozaik D1 polcos szekrény a minőségi alapanyagok és az ésszerű ár-érték arány miatt egy jó választás lehet az előszobába vagy a lakás egyéb részeibe.

A Zero Z3 nyitott polcos szekrény tökéletes választás lehet azoknak, akik modern, letisztult enteriőrt szeretnének az előszobájukba. Az elegáns és egyszerű kialakítású szekrénynek nincsenek ajtói, így könnyedén hozzáférhetünk a tárolt dolgainkhoz. A szekrény több színben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a lakásához leginkább illőt. A magas szekrény elég sok helyet kínál a cipők és más kiegészítők tárolásához.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba