Székek

1–15 termék, összesen 40 db

Az irodai székek széles körben elterjedtek, és nagyon fontosak az ülőmunkát végzők számára a kényelem és a produktivitás szempontjából. A forgószékek és tárgyalószékek a leggyakrabban használt típusok az irodában, és számos különböző anyagból, stílusból és kényelmi funkcióból választhatók.

A forgószékek általában állítható magassággal, karfákkal és háttámlákkal rendelkeznek, amelyek segítenek a testtartás javításában és a kényelmes ülésben hosszabb ideig. A kerekekkel ellátott alapok lehetővé teszik a szék mozgatását anélkül, hogy fel kellene állni, így a felhasználó könnyen mozoghat az irodában. A forgószékek kárpitozhatóak bőrrel vagy textillel, és számos színben és stílusban érhetők el.

A tárgyalószékeknek általában nincsenek kerekei, és az ülésmagasságuk általában magasabb, hogy megfeleljenek a konferencia- vagy tárgyalóasztal magasságának. Az ergonomikus kialakítású tárgyalószékek kényelmesek és megfelelően támasztják a hátat, így hosszabb ideig tartó ülésnél is kényelmesek. A tárgyalószékek is kárpitozhatóak bőrrel vagy textillel, és számos színben és stílusban érhetők el.

Az irodai székek kiválasztásánál fontos figyelembe venni a kényelmet, a tartósságot és a stílust. Fontos, hogy az ülőfelület és a háttámla megfelelő támasztást biztosítson a testnek, és az állítható funkciók lehetővé teszik az egyéni testmagassághoz és testtömeghez való alkalmazkodást. A szék anyagának és a tartósságának is fontos szempont, hogy a szék hosszú élettartama biztosítva legyen. Végül pedig a szék stílusa és megjelenése is fontos, hogy illeszkedjen az iroda általános megjelenéséhez és stílusához.

Az Arnold forgószék egy kényelmes és ergonomikus irodai szék, amely kiváló minőségű PU kárpittal és műanyag karfával rendelkezik. A hintamechanikának köszönhetően enyhén dönthető, ami tovább növeli a kényelmet. Az állítható magasságú gázrugónak köszönhetően könnyedén beállítható a szék magassága az ülőhelynek megfelelően. A statikus terhelhetősége akár 120 kg is lehet, így biztosan tartós és stabil választás az irodába.Az Arnold forgószék többféle színben is kapható, így lehetőség van választani a megfelelő színárnyalat közül, ami leginkább illik az irodai környezethez. A forgószék kapható barna, fekete és sötét bézs színekben.

A BERTA DUO fotel kiváló választás lehet az irodában, mivel a zsákszövet vagy műbőr kárpitnak köszönhetően elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A fotelben ketten is elférnek, így kényelmes lehetőséget nyújt egy-egy tárgyalás vagy megbeszélés során. Emellett a helytakarékos kialakítása miatt kevés helyet foglal, ami előnyös lehet a kisebb irodákban vagy tárgyalókban.

A T-3 konferencia szék modern és letisztult kialakítású, és a bordó, fekete vagy kék színekben elérhető kárpitja elegáns megjelenést kölcsönöz az irodai tárgyalóknak és konferenciatermeknek. A rugalmas műanyagból készült háttámla és ülőfelület kényelmes ülőpozíciót biztosít, míg a krómozott fém lábazat stabil és tartós. A MESH textil kárpit pedig légáteresztő, ami hosszabb ülések során is kényelmes érzést biztosít.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba