Gamer székek

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Termékeink között különböző típusú gamer székek szerepelnek, melyek közös jellemzője, hogy ergonomikusan lettek kialakítva a hosszabb játék- vagy munkaidő kényelmes eltöltése érdekében. A gamer székek jellemzői között szerepelhet a magasságállítás, a dönthetőség, az állítható karfák, a fejtámla, a deréktámasz, a kivehető párnák, valamint az erős és stabil alap.

A megfelelő gamer szék kiválasztásánál először figyelembe kell venni az egyéni igényeket, milyen magasságú és súlyú személy használja majd a széket, valamint mennyi időt tölt majd rajta. A szék anyagának kiválasztásakor fontos szempont lehet az anyag minősége és tartóssága, valamint a hőszigetelő tulajdonsága, hogy ne keletkezzenek foltok, valamint a szellőzés, hogy a felhasználó ne izzadjon meg hosszabb használat után sem.

Fontos az is, hogy a szék mérete és formája megfelelő legyen a testalkathoz, és a felhasználó helyesen üljön benne, ne legyen túl magas vagy alacsony, és a gerincvonalat megfelelően támogassa. A karfák állíthatóak legyenek, és a billentyűzettel való munkát is megkönnyítsék. A széknek tartósnak és stabilnak kell lennie, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgáljon.

Az Arcade gamer forgószék egy kiváló választás a játékosok számára, akik hosszú órákat töltenek a számítógép előtt. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes ülőhelyet biztosít a felhasználók számára, így csökkentve a hát- és nyakfájdalmakat, amelyeket hosszú ülési pozíció okozhat.

A szék kombinálja a műbőr és MESH kárpit anyagokat, ami kiváló légáteresztő képességet biztosít, így a felhasználók nem érzik magukat izzadtnak hosszabb játék során sem. A műanyag láb és karfa rendkívül tartós, így biztosítva a hosszú élettartamot.

Az állítható magasságú gázrugó lehetővé teszi a szék magasságának testreszabását, így minden felhasználó számára megfelelő ülőmagasságot biztosítva. A statikus terhelhetőség akár 120 kg is lehet, így biztosítva a tartósságot és stabilitást az ülőhelyen.

Az Arcade gamer forgószék egy kiváló választás mind a játékosok, mind azok számára, akik hosszú órákat töltenek ülve a számítógép előtt. Az ergonómikus kialakítása, tartóssága és kényelme lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen és hatékonyan játszhassanak, dolgozhassanak vagy tanulhassanak.

Az Alfa vezetői forgószék a modern kényelem és a klasszikus elegancia tökéletes ötvözete. A PU kárpit és a krómozott fém lábak és karfák a kiváló minőségű anyagok felhasználását jelzik. Az ergonómikus kialakítás és a hintamechanika pedig biztosítja a kényelmes ülést és a hosszabb távú munka lehetőségét. Az állítható magasságú gázrugó és a 120 kg-os statikus terhelhetőség tovább növelik a szék praktikusságát és használhatóságát.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba