Tv állványok

1–15 termék, összesen 22 db

Az ifjúsági szoba kialakításánál fontos szerepet kap a megfelelő TV állvány kiválasztása. A megfelelő méret és forma mellett figyelembe kell venni a bútorlap vastagságát, az élzárás minőségét és a tartósságot is. A kiválasztható modellválasztékban szerepelnek egyszerű, letisztult designú, valamint modern és extravagáns megoldások is. Az ifjúsági szoba kialakításakor azonban nem csak az esztétikai szempontokat, hanem a praktikumot is figyelembe kell venni, így érdemes olyan TV állványt választani, amelyben elég tárolóhely áll rendelkezésre a kábelek, a játékkonzolok és a filmek tárolására.

A Farmer MR-5 TV szekrény egy elegáns és praktikus bútordarab, melyet összeszerelve szállítunk. Méretei 722 x 1390 x 402 mm, és választható színekben érhető el: spanyol tölgy és világos monaco tölgy. Az MR-5 TV szekrény kiválóan alkalmas a nappaliba, de az ifjúsági szobában is remek választás lehet komódként használva.

A Kitty TV szekrény praktikus megoldás lehet az ifjúsági szobákba. A bútorlap vastagsága 18 mm, és az élezés 0,5 mm ABS anyagból készült. A 4 mm vastag üveglappal rendelkező szekrény kivitelét tekintve összeszerelt, így azonnal használatba vehető. Méretei: 75 × 72 × 44 cm.

A Modulo Ifjúsági TV-3 TV állvány egy minőségi, bútorlapos állvány, mely összeszerelve kerül átadásra. A szekrény könnyen kombinálható a többi Modulo Ifjúsági bútorral, és számos színváltozatban elérhető. A 120 cm széles TV állvány kiválóan megfelel ifjúsági szobákba, és végtelen variációs lehetőségeket kínál.

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosár üres.Vissza a boltba